Επικοινωνία e-shop

Αρχική / Επικοινωνία e-shop

E-shop

Με επιδότηση ΕΣΠΑ

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. 

O υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα δίνει επιδότηση για τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, του οποίου η επίσημη πρόσκληση αναμένεται στο τέλος της χρονιάς με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα αυτό, όπως εξήγησε ο υφυπουργός, θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά το λιανεμπόριο, καθώς και τις υπηρεσίες που καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

Υπενθυμίζουμε, σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες, ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Η IGprofit και οι συνεργάτες της αναλαμβάνουν :

την υλοποίηση της ιστοσελίδας και την σύνταξη του φακέλου για την επιδότηση.

Μπείτε στην ψηφιακή εποχή και ελάτε να φτιάξουμε και το δικό σας eshop.

Διεύθυνση
Δήμητρος 10, Τ.Κ. 19200, Ελευσίνα, Αττική, Ελλάδα
E-mail
info@igprofit.net
Τηλέφωνο
210 55 60 486
Ώρες Εργασίας

Δευ-Παρ :  10:00 - 18:00
Σαβ: 10:00 - 14:00

Αποκτήστε

Δωρεάν

Πρότυπο

του μελλοντικού σας ιστοχώρου!

Στείλτε τις απαιτήσεις σας για έναν ιστότοπο, θα ερευνήσουμε τις προδιαγραφές σας, θα δημιουργήσουμε ένα πρότυπο δωρεάν και θα σας παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα!

Επικοινωνία

Γεωργακόπουλος Ηλίας

Δήμητρος 10, 19200, Ελευσίνα

Follow Us:
Follow Us:

Newsletter

Στείλτε το E-mail σας και μείνετε ενήμεροι για τις υπηρεσίες μας

Copyright © 2020 All rights reserved. Developed by IGPROFIT.

Privacy Policy     |      Terms