Απλά και πρακτικά Tips για να ανανεώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας!

Αρχική / Νέα / Απλά και πρακτικά Tips για να ανανεώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας!
10Φεβ

Τα στελέχη που πλαισιώνουν την εταιρεία σας μπορούν να γίνουν η καλύτερη «διαφήμιση» για αυτήν, βοηθώντας και στις ενέργειες γύρω από το branding. Ακολουθεί μια σειρά από απλούς τρόπους μέσω των οποίων μπορείτε να «χτίσετε» το brand, να μιλήσετε για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείστε και να προβάλετε, μέσα από αυτή τη διαδικασία, τις εξελιγμένες λύσεις που εσείς και οι συνεργάτες σας προσφέρετε.

Παρουσία στο Linkedin: Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο προσφέρεται για την ευρύτερη παρουσίαση του expertise σας, ακόμη και μέσω των προφίλ των συνεργατών σας. Μιλήστε για την αγορά που στοχεύετε, δώστε έξυπνες λύσεις, κάντε γνωστά τα trends της εποχής και τις καινούργιες ιδέες. Προσφέρετε κείμενα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και που θα έχουν engagement.

Βίντεο στο YouTube: Τη δεδομένη στιγμή, το YouTube φιλοξενεί περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο κοστίζει ελάχιστα και είναι αρκετά εύκολη στην χρήση της, οπότε αφήστε τις ντροπές και πάρτε το καλό σας προφίλ. Μέσω αυτής, μπορείτε να φτιάξετε «έξυπνα» βίντεο, προβάλλοντας τόσο το brand όσο και τις γνώσεις των στελεχών σας σε κάποιον τομέα. Δώστε και εδώ tips και χρησιμοποιήστε όμορφα γραφικά. Τα βίντεο θα πρέπει να έχουν ενδιαφέρον, ροή και επαγγελματισμό. Να θυμάστε ο κόσμος ελκύετε από το διαφορετικό!

Newsletter: Νομίζατε ήρθε το τέλος του email, αυτό είναι εδώ, πιο δυνατό από ποτέ. Σε ένα newsletter θα πρέπει να εντοπίζεται περιεχόμενο που να δίνει αξία στους αναγνώστες, όχι απλώς διαφημίσεις ή προσφορές. Όπως και με το LinkedIn ή τη δημιουργία ενός blog, χρησιμοποιήστε το για να μεταδώσετε και εδώ «expertise». Δημιουργήστε κάτι που ο χρήστης θα θέλει να διαβάσει, που θα περιμένει να λάβει, όχι κάτι που θα θεωρεί «βάρος», ίσως και… spam. Δημιουργήστε σχέση <<εξάρτησης>> με τους επικείμενους πελάτες σας που λαμβάνουν το e-mail.

Κείμενα σε αναγνωρισμένα μέσα: Πάσχετε και εσείς από έλλειψη χρόνου; Ό,τι απαιτεί από εσάς να ξεκινήσετε κάτι από το μηδέν, απαιτεί και τη δημιουργία μιας βάσης χρηστών και δεδομένων, που μπορεί να χρειαστεί πολύ δουλειά. Μια από τις λύσεις που μπορούν να φέρουν αμεσότερα αποτελέσματα είναι η συγγραφή κειμένων από στελέχη της εταιρείας σας για αναγνωρισμένα, αξιόπιστα και ευρέως γνωστά μέσα, όπως ένα περιοδικό ή ένα διαδικτυακό portal, με αναγνωστικά κοινά που σας ενδιαφέρουν. Πολλές φορές, αυτό δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο αντίτιμο ή γίνεται σε ανταλλακτική βάση.

Social Media: Τα Facebook Groups, το Reddit, το Quora & το Instagram η συμμετοχή σε σχετικά διαδικτυακά forum ή ακόμη και ο στοχευμένος σχολιασμός θεμάτων (πόσο μάλλον εάν αυτά φιλοξενούνται στο LinkedIn ή σε portal του χώρου) αποτελούν πρακτικές που μπορούν να σας «διαφημίσουν», χωρίς να χρειαστεί να μιλήσετε άμεσα για τα προϊόντα σας ή να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα.

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Επικοινωνία

Γεωργακόπουλος Ηλίας

Δήμητρος 10, 19200, Ελευσίνα

Follow Us:
Follow Us:

Newsletter

Στείλτε το E-mail σας και μείνετε ενήμεροι για τις υπηρεσίες μας

Copyright © 2020 All rights reserved. Developed by IGPROFIT.

Privacy Policy     |      Terms