Κορονοϊός και Επιχειρηματικότητα!

Αρχική / Νέα / Κορονοϊός και Επιχειρηματικότητα!
17Μαρ

Αυτές τις ημέρες όλοι λίγο πολύ έχουμε χάσει τους ρυθμούς μας και βιώνουμε μια γενικότερη αστάθεια τόσο επαγγελματική όσο και συναισθηματική. Μέσα σε όλο αυτό το αβέβαιο κλίμα που επικρατεί θέλησα να γράψω αυτό το άρθρο για να δώσω λύσεις και ίσως να γεμίσω και λίγο τον ελεύθερο χρόνο σας αλλά από την άλλη να σας δώσω μια ώθηση να ξεκινήσετε κάτι δικό σας!

Παρακάτω ακολουθεί μια άτυπη λίστα με ‘θέματα’ που μπορείτε να αγγίξετε:

  • Διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο ή ακόμα καλύτερα εκείνο που θα σας κάνει καλύτερους στη δουλεία σας.
  • Social Media: Το αγαπημένο κομμάτι όλων μας! Δε θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία από αυτή ούτως ώστε να προβάλετε και να διαφημίσετε την επιχείρηση σας! ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ON-LINE ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ…#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ!
  • Δώστε μεγάλη έμφαση στην ανανέωση των προϊόντων σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) βάλτε νέα προϊόντα & κάντε προσφορές. Με όλα τα καταστήματα κλειστά μόνο από το ίντερνετ θα ψωνίσουν! Τι; Δεν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ!
  • Αναπτύξτε τη σκέψη σας πάνω στον κλάδο σας και γράψτε ένα ΑΡΘΡΟ! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους να εμπνευστούν ή και να θελήσουν να συνεργαστούν μαζί σας.
  • Κάντε καλύτερες κοινωνικές εποαφες, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. Επικοινωνήστε με άτομα που είχατε καιρό μιλήστε τους για εσάς και για το πως δραστηριοποιήστε. Οι πιο πιστοί μας πελάτες είναι εκείνοι που μας εμπιστεύονται.

Περάστε όμορφα τον χρόνο σας και…μπόρα είναι θα περάσει και αυτό.

Αισιοδοξία, υπομονή και αγάπη είναι από τα βασικά συστατικά για να φτάσει στην κορυφή ό,τι και αν κάνουμε!

Ελπίζω να σας έφτιαξα το κέφι και ίσως να σας βοήθησα. Θα τα πούμε σύντομα & για κάποιους από εσάς που χρειάζονται βοήθεια σε κάτι από τα παραπάνω περιμένω να μεγαλουργήσουμε μαζι!

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Επικοινωνία

Γεωργακόπουλος Ηλίας

Δήμητρος 10, 19200, Ελευσίνα

Follow Us:
Follow Us:

Newsletter

Στείλτε το E-mail σας και μείνετε ενήμεροι για τις υπηρεσίες μας

Copyright © 2020 All rights reserved. Developed by IGPROFIT.

Privacy Policy     |      Terms