Δεν έχετε e-shop; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ!

Αρχική / Νέα / Δεν έχετε e-shop; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ!
28Απρ

διαδικτυακή παρουσία μιας σύγχρονης επιχείρησης είναι πλέον απαραίτητη. Όταν αναφερόμαστε σε διαδικτυακή παρουσία, δεν μιλάμε απλά για μία σελίδα στο Facebook ή ένα λογαριασμό στο Instagram. Τα Social Media αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της παρουσίας που επιβάλλεται να έχει μια επιχείρηση στο internet. Δεν είναι όμως το μόνο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον απαραίτητο!

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει πολλά προνόμια, είτε το χρησιμοποιείτε για την πώληση προϊόντων μαζί με τη συμβατική επιχείρησή σας, είτε ως αυτόνομη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στο άρθρο αυτό αναλύουμε τα βασικά οφέλη ενός E-Shop, που ισχύουν σε όλους τους τύπους των επιχειρήσεων.

  1. Τα μειωμένα γενικά έξοδα

Γενικά, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κοστίζει λιγότερο για να συσταθεί και να εκτελεστεί από ένα φυσικό κατάστημα. Αν και είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η πραγματοποίηση εργασιών ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτεί συνεχιζόμενες επενδύσεις.

  1. Χαμηλότερο κόστος μάρκετινγκ με καλύτερη στόχευση

Η διαδικτυακή προώθηση μπορεί να στοχεύει πιο συγκεκριμένα σε δυνητικούς πελάτες, σε σχέση με τη χρήση συμβατικών μέσων. Είναι επίσης πολύ φθηνότερο, για παράδειγμα, να στείλετε ένα μήνυμα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε 1.000 πελάτες από ό,τι είναι να στείλετε 1.000 ενημερωτικά δελτία ταχυδρομικώς.

  1. Διευρυμένη γεωγραφική εμβέλεια

Μια τοπική επιχείρηση μπορεί να διαφημιστεί σε εθνικό επίπεδο ή ανάλογα με το προϊόν, διεθνή. Αυτό είναι εύκολο να επιτευχθεί απλά μέσω μιας αποτελεσματικής στρατηγικής ηλεκτρονικού εμπορίου. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα κατάστημα με ρούχα στην Ελευσίνα, πελάτες έχετε από την Ελευσίνα και τις γύρω περιοχές. Με το e-shop πελάτες έχετε σε όλη τη χώρα!

  1. Η επιχείρηση σας είναι ανοιχτή  24/7

Με αυτοματοποιημένη επεξεργασία παραγγελιών, οι πωλήσεις μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Επίσης, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν όταν τους βολεύει. Έρευνα δείχνει ότι, η πιο δημοφιλής ώρα για online αγορές είναι 12μμ έως 2 μ.μ. καθημερινές και τα απογεύματα της Κυριακής.

  1. Μεγαλύτερη ευελιξία

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να ενημερωθεί αμέσως και όσο συχνά θέλετε – για παράδειγμα, για να προωθήσετε μια «προσφορά της ημέρας» στην πρώτη σελίδα σας, χωρίς την ανάγκη για ακριβό εκτυπωμένο υλικό οθόνης.

  1. Ευρύτερη δυνητική πελατειακή βάση

Μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένα πρόσθετο κανάλι αγοράς, ικανό να προσελκύει πελάτες που δεν έχουν αγοράσει πριν.

  1. Βελτιωμένη σχεδίαση προφίλ πελατών

Με την ευκαιρία να στοχεύσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε συγκεκριμένες ομάδες με βάση την αγορά δεδομένων.

  1. Αυξημένη ορατότητα για την επιχείρησή σας

Με επενδύσεις στη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης και στην online προώθηση, ένα διαδικτυακό κατάστημα γίνεται πιο προσιτό στους πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα σας.

  1. Πολλαπλοί Τρόποι πληρωμής

Με το E-Shop σας, μπορείτε να δέχεστε πολλαπλούς τρόπους πληρωμής. Για παράδειγμα εάν ενσωματώσετε πληρωμές μέσω PayPal, την ίδια στιγμή μπορείτε να δέχεστε οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (VISA, Mastercard, American Express) μέσα από το περιβάλλον της PayPal. Την ίδια στιγμή, το να έχετε E-shop δε σημαίνει απαραίτητα ότι οι πελάτες σας πρέπει να σας πληρώνουν απαραίτητα μέσω κάρτας. Η πώληση με αντικαταβολή ή και με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορούν να αναφέρονται ώς εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής.

  1. Ένα επιπλέον κανάλι μάρκετινγκ

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να υποστηρίξει τις προσπάθειες ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβάνοντας κριτικές πελατών και μαρτυρίες. Πόσοι από εσάς βλέπετε τις κριτικές στα μαγαζιά και τα εστιατόρια που πρόκειται να επισκεφτείτε;

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτείσετε ενα E-shop;

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Επικοινωνία

Γεωργακόπουλος Ηλίας

Δήμητρος 10, 19200, Ελευσίνα

Follow Us:
Follow Us:

Newsletter

Στείλτε το E-mail σας και μείνετε ενήμεροι για τις υπηρεσίες μας

Copyright © 2020 All rights reserved. Developed by IGPROFIT.

Privacy Policy     |      Terms