Κατασκευή ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος

Αρχική / Portfolio / Κατασκευή ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος

Κατασκευή ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος.
Το piatsamall είναι μια πανεύκολη πλατφόρμα όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να καταχωρήσουν τα προϊόντα τους. Όσες επιχειρήσεις δεν έχουν eshop μπορούν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Όσοι επιχειρηματίες έχουν ήδη eshop καταχωρώντας προϊόντα στο piatsamall κερδίζουν επειδή δημιουργούν νέους τρόπους να τους βρουν οι μηχανές αναζήτησης.

Το Piatsamall χρησιμοποιώντας τεχνικές του ιογενούς (viral) marketing έχει στόχο να “στείλει” πελάτες στο κατάστημα σας.

Το viral marketing χρησιμοποιώντας τα social networks αυξάνει τη διάδοση ενός μηνύματος αλλά και την επιρροή που έχει απέναντι στους αποδέκτες του, παροτρύνοντάς τους να το διαδώσουν. Π.χ. ένας χρήστης κάνει αναζήτηση για έπιπλα γραφείου, μπαίνει στο piatsamall και βλέποντας τα έπιπλα γραφείου αγοράζει ρούχα.

Το piatsamall κάνει αυτό ακριβώς, διαφημίζει προϊόντα και οδηγούμε τον κάθε χρήστη στο κατάστημα σας ώστε να κάνει την αγορά. Οι αγορές γίνονται μόνο στο δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα ή στην σελίδα σας στο facebook.

Κάθε επιχείρηση παρουσιάζεται ξεχωριστά με το λογότυπο και στοιχεία επικοινωνίας. Η αναζήτηση των προϊόντων και των κατηγοριών γίνεται εύκολα από τον χρήστη.

Εύκολη είναι και η διαχείριση των προϊόντων σας, αφού υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες και αν χρειαστείτε βοήθεια θα σας εξυπηρετήσει ένας από τους συνεργάτες του piatsamall.

Στην αρχική σελίδα προβάλλονται κατηγορίες και προϊόντα καθώς και διαφημίσεις πελατών.

Έχουμε προσθέσει ειδικούς μηχανισμούς προώθησης του eshop στις μηχανές αναζήτησης :

  • SEO
  • Αυτόματη παραγωγή meta tags
  • Αναλυτική παραγωγή χάρτη ιστοτόπου
  • Μηχανισμό ελέγχου urls

Πελάτης: Γεωργακόπουλος Ηλίας

Κατηγορία: E-shop

Ημερομηνία έναρξης: Δεκέμβριος 2020

Ημερομηνία ολοκλήρωσης: Ιανουάριος 2021

Επικοινωνία

Γεωργακόπουλος Ηλίας

Δήμητρος 10, 19200, Ελευσίνα

Follow Us:
Follow Us:

Newsletter

Στείλτε το E-mail σας και μείνετε ενήμεροι για τις υπηρεσίες μας

Copyright © 2020 All rights reserved. Developed by IGPROFIT.

Privacy Policy     |      Terms